The Settlers Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Settlers Online

Zkušenosti se hrou The Settlers Online (TSO) - novinky a komentáře k nim - odkazy na zajímavé stránky

You are not connected. Please login or register

Mary Clausová

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Mary Clausová Empty Mary Clausová Fri Dec 27, 2019 3:25 am

jintapo

Admin

doba bojového kola 10 sec.
iniciativa normální
zdraví 100
přesnost 80%
způsobené poškození 125 - 250
+100% EXP z poražených jednotek

Poprask kolem Mařenky  Rolling Eyes
Občas vidím na chatu, jak se někteří hráči rozplývají nad Mařenkou Clausovou. Kolik jim dá EXP a jak se s jednoduše hraje. Nechal sem se zlákat, koupil jsem další dvě a začal dělat simulace a praktické zkoušky.
Moje smůla, měl jsem postupovat opačně. Nejdřív testy potom - pokud budou úspěšné - nákup.
Výsledek simulací i live - bojů nebyl zvlášť zázračný. Na 6 mapkách (Dřevák, 1,2 a 3 zloděj, Obležené město a Mořský had) jsem našel jen velice málo táborů na kterých nemá Mary vyšší ztráty než některý jiný generál.

Podle mě tedy Maruška zůstala Maruškou i když si navlékla vojenský kabát. Při hledání jahod pod sněhem je úspěšnější než v boji proti pouštním banditům.

Pokud má někdo jiné zkušenosti, rád bych věděl na které mapce a s jakým skilovanim. Občas jsem Clausovou použil i na jiných táborech a mimořádně úspěšná nebyla vlastně nikdy.

Samozřejmě je to věc názoru a způsobu hry. Setkal jsem se s hráči kteří jedou 1 mapku 2 i více dní a nemají s tím problém, jiní už po dvaceti minutách začnou být nervózní že to trvá dlouho. Pro ty co právě zvažují koupit další generály bych já osobně doporučil koupit Borise až ta možnost bude. Já osobně jich koupím třeba 5. Podrobnosti jsou v jeho popisu.

https://baan-raw.thai-forum.net

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: